Трикотажный слинг-шарф Hoppediz Berry
Трикотажный слинг-шарф Hoppediz Berry

Трикотажний слінг-шарф Hoppediz Berry

1 750 грн

Hoppediz

Трикотажні слінги-шарфи призначені для носіння новонароджених і передчасно народжених дітей, які вже стабільно самостійно дихають. Трикотажні слінги-шарфи припускають тільки одне безпечне і надійне становище і одне...

Опис

Трикотажні слінги-шарфи призначені для носіння новонароджених і передчасно народжених дітей, які вже стабільно самостійно дихають. Трикотажні слінги-шарфи припускають тільки одне безпечне і надійне становище і одне намотування - це вертикальне положення "живіт до живота" на мамі в намотуванні "Хрест під кишенею" (ХПК).

Трикотажний слінг-шарф не підходить для старших дітей. Вказівки деяких виробників на упаковці і в інструкції про те, що такий слінг підходить для дитини "до 15, 20, 30 кг" насправді мають на увазі, що сама тканина витримає таку вагу і не порветься, однак фізіологічну позу дитини такої ваги в трикотажному слінгу дотримати вже не вийде, та й мамині плечі зі спиною відчутно відчують навантаження в трикотажі з важкою дитиною.

У чому особливість і зручність трикотажного слінгу-шарфа в порівнянні зі стандартним тканим? Трикотажний слінг підходить не тільки новонародженій дитині, але і для новонародженої ... мами. Так як цей слінг тягнеться, для нього передбачена тільки одне намотування - хрест під кишенею (ХПК) - яка намотується впритул на маму до кінця і вже в готове намотування поміщається дитина. Тобто вам не доведеться регулювати, натягувати, фіксувати слінг по дитині в процесі мотання, як в тканому слінгу. Досить один раз намотати на себе трикотаж в ХПК і протягом дня ви можете його навіть не перемотувати, а просто поміщати дитину всередину і діставати з слінгу в будь-який момент. У той же час, знаходячи досвід намотування слінгу хоча б один-два рази на день, ви навчаєтеся намотуванні, звикаєте до носіння дитини на собі і, коли дитина підросте, без проблем перейдете на тканий слінг-шарф будь-якої складності і будете мотати його набагато легше .

  • Ви можете використовувати трикотажний слінг-шарф з першого дня життя вашої дитини.
  • Трикотажний слінг-шарф відчувається на тілі як друга шкіра або взагалі не відчувається. Це особливо важливо, якщо у вас бувають болі в плечах і спині.
  • На додаток до еластичності і м'якості слінг також забезпечує ефект сповивання для дитини, заспокоюючи його, в той же час не обмежуючи його рухів.
  • Більш вузька тканина (близько 50 см на відміну 70 см тканих слінгів) і властивості тканини зручні тим, що на новонародженого або передчасно народженої дитини не так багато матеріалу для його поки ще невисокого на зрісту.
  • Ергономічну М-позицію легко сформувати особливо з найменшими дітками - новонароджені малюки живуть в ній перший час.
  • Трикотажний слінг для передчасно народжених і новонароджених дітей дуже м'який і зручний в носінні, забезпечує повний комфорт і адекватну підтримку завдяки спеціально підібраній тканині.
  • Поперечно-еластична в'язка мінімально розтягується в довжину і комфортно облягає тягнеться по ширині. Таким чином, трикотажний дитячий слінг відмінно підтримує вашу дитину.
  • Коли ви відчуєте, що в трикотажному слінгу-шарфі вам стає носити важко, ви відчуваєте навантаження на плечі, спину - прийшов час перейти на тканий слінг-шарф або інший вид слінгу, відповідно до віку дитини.

Ткані слінги не витягуються у процесі носіння навіть при тривалому носінні і припускають велику кількість розмірів і намоток. Щоб зрозуміти, що настав час переходити з трикотажного слінгу на тканий - намотайте трикотажний слінг, поносіть в ньому хвилин 20, потім дістаньте дитину. Якщо Ви відчуєте полегшення в плечах, значить час переходити на ткані слінги.

Проконсультуйтеся з вашим сімейним лікарем перед тим, як носити передчасно народжену дитину в слінгу. Використовуйте слінг з передчасно народженою дитиною тільки коли у нього вже досить розвинені легені - регулярне дихання і стабільний пульс.

Відгуки

Напишіть відгук

Трикотажний слінг-шарф Hoppediz Berry

Трикотажний слінг-шарф Hoppediz Berry

Трикотажні слінги-шарфи призначені для носіння новонароджених і передчасно народжених дітей, які вже стабільно самостійно дихають. Трикотажні слінги-шарфи припускають тільки одне безпечне і надійне становище і одне...