Концентрированный бесфосфатный стиральный порошок  «Royal Powder Baby» (1 и 3кг)
Концентрированный бесфосфатный стиральный порошок  «Royal Powder Baby» (1 и 3кг)

Концентрований безфосфатний пральний порошок «Royal Powder Baby»

90 грн

DeLaMark

Royal Powder White - порошок нового покоління розроблений міжнародними технологами, у складі якого використовуються компоненти сучасної побутової хімії, що дозволяє йому ефективно відпирати, при цьому дбайливо ставиться до...

Опис

Royal Powder White - порошок нового покоління розроблений міжнародними технологами, у складі якого використовуються компоненти сучасної побутової хімії, що дозволяє йому ефективно відпирати, при цьому дбайливо ставиться до природи й людини.

Royal Powder White - це пральний порошок призначений для прання білої білизни, він прекрасно відпирає, і надає білого білизни істинний колір білий

Royal Powder White має у складі активний кисневий відбілювач.

Royal Powder White має виражений відбілюючий ефект, безпечний для кольорової тканини.

Royal Powder White має в своєму складі ензими (ферменти), які легко справляються з природними забрудненнями, легко видаляють сліди поту і крові, масляні плями, а також складні харчові плями при температурі 30-60С.

Royal Powder White підходить для всіх типів пральних машин, ефективніше відпирає стійкі плями на комірцях, манжетах одягу, а також інші забруднення, не залишаючи миючих складових, здатних подразнювати шкіру.

Royal Powder White володіє зниженим піноутворенням. Містить у своєму складі відновник кольору.

Royal Powder White - в своєму складі не містить фосфатів, хлору, небезпечних фосфорні сполук, синтетичних ароматів, які, як правило, є джерелом алергії у чутливих людей до хімії.

Royal Powder White - на 98% розкладається в навколишньому середовищі, не завдає шкоди навколишньому середовищу.

Формула порошку була розроблена по останньому слову хімії і підкреслила в собі всі необхідні якості прального порошку для споживача. Наша компанія націлена на виробництво безпечної побутової хімії.

"Royal Powder" - порошок абсолютно кращий для універсального застосування, тобто в тому випадку, коли ви маєте справу з забрудненнями різної природи, прання цим порошком обходиться дешевше інших, забезпечуючи при цьому відмінна якість прання. Гідне якість для універсального застосування, - і цей концентрат найбільш приємний у використанні, не порошить, упаковка герметична і надійна, практично не має запаху, використь його зручно і приємно.

Спосіб застосування (дозування для однієї прання 4-5 кг)

Рівень забруднення Жорсткість води (dH)
М'яка (0...7°) Середня (7...14°) Жорстка (14...21°)
Слабке 35 мл/ml 45 мл/ml 50 мл/ml
Середнє 50 мл/ml 60 мл/ml 70 мл/ml
Сильне 75 мл/ml 90 мл/ml 100мл/ml
Середня дозування – 60 мл/ml

Використовуйте при завантаженні машини мірну ложечку всередині коробки (1 мірна ложечка = 20 мл).

Кілограмовий пачки вистачає на 100 кг прання, тобто на 4-5 кг прання необхідно всього 60мл (50 грам) прального порошку, до прикладу візьмемо будь-порошок упаковкою 1 кг, і подивимося на скільки його вистачає в середньому на 6 прань (180 грам на одне прання) - а вартість порошку 30 грн за пачку, а то й дорожче... при використанні концентрованого безфосфатного порошку "Royal Powder", кількість прань становить 20... економія майже в 2,5 рази.

У виробництві безфосфатного концентрованого прального порошку автомат "Royal Powder White", використовуються оптимально правильно підібрані компоненти. Сировина для виробництва порошку ретельно проходить контроль технологами.

 

Склад %
Карбонат натрію від 15 до 30
Сіль кухонна від 15 до 30
Кисневий відбілювач від 5 до 15
Анионноактивные ПАР від 5 до 15
Мило на основі натуральних компонентів від 5 до 10
Силікат натрію від 1 до 5
Комплексоутворювач від 1 до 5
Неіоногенні ПАР від 1 до 5
Антиресорбент від 1 до 5
Піногасник від 0,1 до 1
Ферменти від 0,1 до 1
Лимонна кислота від 0,1 до 1
Оптичний відбілювач від 0,1 до 1
Натуральний ароматизатор від 0,1 до 1

 

На сьогоднішній день існує багато різновидів компонентів порошків і кожен з виробників хвалить свій. Єдине, що можемо сказати, бережіть Ваше здоров'я і природу... продукти нашої компанії націлені саме на цей результат.

Відгуки

Напишіть відгук

Концентрований безфосфатний пральний порошок «Royal Powder Baby»

Концентрований безфосфатний пральний порошок «Royal Powder Baby»

Royal Powder White - порошок нового покоління розроблений міжнародними технологами, у складі якого використовуються компоненти сучасної побутової хімії, що дозволяє йому ефективно відпирати, при цьому дбайливо ставиться до...