Концентрированный бесфосфатный стиральный порошок  «Royal Powder Universal» (3кг)
Концентрированный бесфосфатный стиральный порошок  «Royal Powder Universal» (3кг) Концентрированный бесфосфатный стиральный порошок  «Royal Powder Universal» (3кг)
Концентрированный бесфосфатный стиральный порошок  «Royal Powder Universal» (3кг)

Концентрований безфосфатний пральний порошок «Royal Powder Universal»

194 грн

DeLaMark

Хочете прати свої речі безпечним пральним порошком? Royal Powder Universal - порошок нового покоління, розроблений міжнародними технологами, у складі якого використовуються компоненти сучасної побутової хімії, що дозволяє...

Опис

Хочете прати свої речі безпечним пральним порошком?

Royal Powder Universal - порошок нового покоління, розроблений міжнародними технологами, у складі якого використовуються компоненти сучасної побутової хімії, що дозволяє йому ефективно відпирати, при цьому дбайливо ставиться до природи й людини.

Royal Powder Universal - це універсальний пральний порошок призначений для прання кольорової і білого білизни, він прекрасно відпирає, і надає кольоровому білизні більш яскраві фарби, а білому, справжній білий колір.

Royal Powder Універсальний має в своєму складі ензими(ферменти), які легко справляються з природними забрудненнями, легко видаляють сліди поту і крові, масляні плями, а також складні харчові плями при температурі 30-60С.

Royal Powder Universal підходить для всіх типів пральних машин, ефективніше відпирає стійкі плями на комірцях, манжетах одягу, а також інші забруднення, не залишаючи миючих складових, здатних подразнювати шкіру

Royal Powder Універсальний володіє зниженим піноутворенням. Містить у своєму складі відновник кольору.

Royal Powder Універсальний у своєму складі не містить фосфатів, хлору, небезпечних фосфорні сполук, синтетичних ароматів, які як правило є джерелом алергії у чутливих людей до хімії.

Royal Powder Universal підходить для прання дитячої білизни з віку одного року.

Формула порошку була розроблена по останньому слову хімії і підкреслила в собі всі необхідні якості прального порошку для споживача. Наша компанія націлена на виробництво безпечної побутової хімії.

"Royal Powder" - порошок абсолютно кращий для універсального застосування, тобто в тому випадку, коли ви маєте справу з забрудненнями різної природи, прання цим порошком обходиться дешевше інших, забезпечуючи при цьому відмінна якість прання. Гідне якість для універсального застосування, - і цей концентрат найбільш приємний у використанні, не порошить, упаковка герметична і надійна, практично не має запаху, використовувати його зручно і приємно.

Спосіб застосування (��озировка для однієї прання 4-5 кг)

Рівень забруднення Жорсткість води (dH)
М'яка (0...7°) Середня (7...14°) Жорстка (14...21°)
Слабке 35 мл/ml 45 мл/ml 50 мл/ml
Середнє 50 мл/ml 60 мл/ml 70 мл/ml
Сильне 75 мл/ml 90 мл/ml 100мл/ml
Середня дозування – 60 мл/ml

Використовуйте при завантаженні машини мірну ложечку всередині коробки (1 мірна ложечка = 20 мл).

Кілограмовий пачки вистачає на 100 кг прання, тобто на 4-5 кг прання необхідно всього 60мл (50 грам) прального порошку, до прикладу візьмемо будь-порошок упаковкою 1 кг, і подивимося на скільки його вистачає в середньому на 6 прань (180 грам на одне прання) - а вартість порошку 30 грн за пачку, а то й дорожче... при використанні концентрованого безфосфатного порошку "Royal Powder", кількість прань становить 20... економія майже в 2,5 рази.

У виробництві безфосфатного концентрованого прального порошку автомат "Royal Powder", використовуються оптимально правильно підібрані компоненти. Сировина для виробництва порошку ретельно проходить контроль технологами.

Склад %
Карбонат натрію від 15 до 30
Сіль кухонна від 15 до 30
Кисневий відбілювач від 5 до 15
Анионноактивные ПАР від 5 до 15
Мило на основі натуральних компонентів від 5 до 10
Силікат натрію від 1 до 5
Комплексоутворювач від 1 до 5
Неіоногенні ПАР</td> від 1 до 5
Антиресорбент від 1 до 5
Піногасник від 0,1 до 1
Ферменти від 0,1 до 1

 

На сьогоднішній день існує багато різновидів компонентів порошків і кожен з виробників хвалить свій. Єдине, що можемо сказати, бережіть Ваше здоров'я і природу... продукти нашої компанії націлені саме на цей результат.

Відгуки

Напишіть відгук

Концентрований безфосфатний пральний порошок «Royal Powder Universal»

Концентрований безфосфатний пральний порошок «Royal Powder Universal»

Хочете прати свої речі безпечним пральним порошком? Royal Powder Universal - порошок нового покоління, розроблений міжнародними технологами, у складі якого використовуються компоненти сучасної побутової хімії, що дозволяє...