Молокоотсос Harmony Medela
Молокоотсос Harmony Medela Молокоотсос Harmony Medela Молокоотсос Harmony Medela Молокоотсос Harmony Medela
Молокоотсос Harmony Medela

Молоковідсмоктувач механічний Medela Harmony

1 609 грн

005.2057

Medela

Молоковідсмоктувач механічний Medela Harmony – перший в світі ручний молоковідсмоктувач, що працює за принципом двофазного зціджування. Унікально імітує природний процес смоктання дитини, забезпечуючи максимально...

Опис

Молоковідсмоктувач механічний Medela Harmony – перший в світі ручний молоковідсмоктувач, що працює за принципом двофазного зціджування. Унікально імітує природний процес смоктання дитини, забезпечуючи максимально ефективне, комфортне і швидке зціджування. Відомо, що в процесі годування дитина смокче материнську груди по-різному. Спочатку він здійснює часті і неглибокі смоктальні рухи, щоб стимулювати тим самим виділення молока (Фаза стимуляції). Потім, коли молоко починає виділятися, дитина переходить до повільним, глибоким і більш розслабленим смоктальним руху (Фаза зціджування).
Особливості зціджування з Manual 2-Phase Breastpump:
1. Фаза стимуляції Імітує часте і глибоке смоктання дитини у першій фазі годування, викликаючи виділення молока.
2. Фаза зціджування Імітує повільні і глибокі смоктальні рухи у другій фазі годування, забезпечуючи ефективне і швидке зціджування.
Для розробки принципово нового молоковідсмоктувача, що дозволяє наблизити процес зціджування до процесу годування, компанія Medela провела дослідження грудного вигодовування з точки зору поведінки новонародженого у материнських грудей.
Об'єднавшись із професором Пітером Хартманом була сформована ідеальна команда на кафедрі біохімії Університету Західної Австралії. Пітер Хартманн — визнаний фахівець в області грудного вигодовування і синтезу грудного молока.
Результатом проведених досліджень стала унікальна програма "двофазного зціджування", що імітує природний ритм смоктання дитини.
Унікальна технологія двофазного зціджування включає в себе:

  • режим стимуляції (для швидкої стимуляції рефлексу виділення молока), до 120 циклів у хвилину
  • режим зціджування (для м'якого і ефективного зціджування), від 45 до 78 циклів у хвилину


Молоковідсмоктувачі з технологією двофазного зціджування дали можливість мамам ефективно, зручно і швидко зціджувати грудне молоко.
Молоковідсмоктувач Медела Гармонія може зцідити більше молока за менший час у порівнянні з іншими ручними молокоотсосами.
Ручний молоковідсмоктувач Medela Нагмопу:

  • унікально імітує природний процес смоктання дитини, забезпечуючи максимально ефективне, комфортне і швидке зціджування
  • оснащений ергономічною шарнірної рукоятку, що дозволяє вибрати найбільш комфортне положення рук — при зціджуванні потрібно значно менше зусиль, ніж у будь-якого іншого ручного молоковідсмоктувача
  • пляшечка зроблена з медичного поліпропілену, матеріалу, який не вступає в хімічну реакцію з молоком, на відміну від інших видів пластику
  • сумісний з будь-якою стандартною пляшкою


В комплект молоковідсмоктувач Medela Harmony входить: головка молоковідсмоктувача, воронка PersonalFit діаметр 24 мм, мембрана клапана (1 запасна мембрана клапана), пляшечка для збору грудного молока, рукоятка, діафрагма,стрижень з О-подібним кільцем, кришка, диск-заглушка для кришки,ковпачок, підставка для пляшечки.
Виробник: Medela
Країна: Швейцарія

Відгуки

Напишіть відгук

Молоковідсмоктувач механічний Medela Harmony

Молоковідсмоктувач механічний Medela Harmony

Молоковідсмоктувач механічний Medela Harmony – перший в світі ручний молоковідсмоктувач, що працює за принципом двофазного зціджування. Унікально імітує природний процес смоктання дитини, забезпечуючи максимально...